2020-03-09 08:00Pressmeddelande

Nya strandhus på Orsa Camping till midsommar

Exteriörfoton på de nya strandhusen från Adria.Exteriörfoton på de nya strandhusen från Adria.

Två år efter invigningen av de första strandhusen presenteras ytterligare fem nya strandhus som en av sommarens spännande nyheter. Fira midsommar på Orsa Camping och invig de nya exklusiva strandhusen vid Orsasjön.

– Strandhusen ligger endast ett par meter från ljuvliga Orsasjön med egen altan, som bäddat för strandhäng och ljuvliga sommarkvällar, säger Natalie Yxerius, platschef på Orsa Camping.

Orsa Camping är Dalarnas första och hittills enda 5-stjärniga camping. Campingen ligger vid Orsasjön med lång sandstrand och vackra blånande berg i bakgrunden. Orsa Camping har blivit en av Sveriges populäraste campingar och ses som många barnfamiljers favorit, särskilt tack vare den vackra omgivningen, det stora aktivitetsutbudet och den höga servicenivån.

För två år sedan invigdes fem helt nya strandhus som ligger vid Orsasjöns strand. Exklusivt boende endast ett par meter från stranden och med ett centralt läge på anläggning. Strandhusen har varit oerhört populära och fullbelagda under sommarveckorna. För att bemöta den höga efterfrågan investeras till sommaren i ytterligare fem nya strandhus som kommer att invigas lagom till midsommar. Strandhusen kommer från Adria och har två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med enkelsängar, ett vardagsrum med bäddsoffa och kök. Varje hus kommer även att ha en egen terrass med förstklassig vy över Orsasjön.

Eftersom strandhusen blivit så populära känns det extra roligt att vi i sommar kan erbjuda fler som en av sommarens nyheter, säger Natalie Yxerius.

Förutom investeringen i de nya strandhusen fortsätter även renoveringsprojektet av övriga stugor.


Ämnen: Camping

Om Grönklittsgruppen

Grönklittsgruppens affärsidé är att verka inom besöksnäringen och bedriva verksamhet inom boende, konferens, camping och skidor. Bolaget skall erbjuda sina kunder ett brett utbud av aktiviteter och boende. Vi är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag och bedriver verksamhet på följande anläggningar: Ekerum Camping på Öland, Gränna Camping, Duse Udde Camping, Sunne Camping och Sommarland, Mora Parken, Rättviks Camping, Siljansbadets Camping, Orsa Camping, Orsa Grönklitt, Tänndalen och Ansia Resort i Lycksele.

Kontaktpersoner

Natalie Yxerius
Platschef Orsa Camping
Natalie Yxerius