2021-06-23 12:06Pressmeddelande

Äntligen öppnar Sunne Sommarland för säsongen

Lördag 26 juni öppnar Sunne Sommarland sina portar igen. Sunne Sommarland har efter brand och pandemi laddat rejält inför denna säsongen. Årets nyhet är Duellen - en vattenattraktion där du åker i singelring eller tillsammans med din kompis i en dubbelring. En annan nyhet är att besökarna kan hyra en egen paviljong där man kan tillbringa dagen tillsammans med sin familj.

I Sunne Sommarland vimlar det av flera häftiga vattenattraktioner En fantastisk barnpool, populära Bubblan och superattraktionen Mammut som är populärast.

Det känns verkligen roligt att få öppna 2021. Vi har lagt ner ett omfattande arbete på att fräscha upp Sunne sommarland  och samtidigt anpassat anläggningen och följer folkhälsomyndighetens riktlinjer så att våra gäster ska kunna känna sig säkra. Det vore extra kul om det blir en varm och solig sommar, säger anläggningschef Reine Flodin.


Ämnen: Camping

Om Grönklittsgruppen

Grönklittsgruppens affärsidé är att verka inom besöksnäringen och bedriva verksamhet inom boende, konferens, camping och skidor. Bolaget skall erbjuda sina kunder ett brett utbud av aktiviteter och boende. Vi är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag och bedriver verksamhet på följande anläggningar: Ekerum Camping på Öland, Gränna Camping, Duse Udde Camping, Sunne Camping och Sommarland, Mora Parken, Rättviks Camping, Siljansbadets Camping, Orsa Camping, Orsa Grönklitt, Tänndalen och Ansia Resort i Lycksele.

Kontaktpersoner

Reine Flodin
Anläggningschef Sunne Camping & Sommarland
Reine Flodin

Relaterad media