2018-12-20 13:16Nyheter

Fler backar öppnar inför jul i Orsa Grönklitt

Mellanbacken in till BlåbärsbackenNu öppnar vi Mellandbacken, Blåbärsskogen och Toppliften.

Lagom inför julen utökar vi den alpina premiärens nedfarter med två till! Imorgon, fredagen den 21 december, öppnar vi Mellanbacken och Blåbärsskogen. Även vår sittlift upp till toppen av Söderbacken, Toppliften, kommer öppnas. 

De senaste dagarna har varit kalla och det har kommit massor med ny snö från snökanoner och från himlen. Snötyngda granar pryder längdspåren, som vi nu har cirka 30 km av, och julstämningen är på topp! Inom kort kommer mer information om öppninga av ytterligare nedfarter.

Välkomna upp till ett riktigt vinterparadis!

Mer info hittar du via våra sociala kanaler och hemsida:
Facebook: www.facebook.com/gronklitt  
Instagram: www.instagram.com/orsagronklitt
Hemsida: www.orsagronklitt.se/paa-gaang/snoebloggen 


Om Grönklittsgruppen

Grönklittsgruppens affärsidé är att verka inom besöksnäringen och bedriva verksamhet inom boende, konferens, camping och skidor. Bolaget skall erbjuda sina kunder ett brett utbud av aktiviteter och boende. Vi är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag och bedriver verksamhet på följande anläggningar: Ekerum Camping på Öland, Gränna Camping, Duse Udde Camping, Sunne Camping och Sommarland, Mora Parken, Rättviks Camping, Siljansbadets Camping, Orsa Camping, Orsa Grönklitt, Tänndalen och Ansia Resort i Lycksele.